Puhastus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 10:38-42

Aga Issand vastas talle: „Marta, Marta, sa muretsed ja vaevad ennast paljude asjadega, aga tarvis on vaid üht. Maarja on ju valinud hea osa, mida ei võeta temalt ära.” (Luuka 10:41-42)

Olen huviga vaadanud telesaadet, milles meeskond külastab inimeste kodusid ja aitab neil üleliigsetest asjadest lahti saada. Kodud on tavaliselt ummistatud esemetest, mis põhjustavad elanikele asjatut stressi. Kui inimesed on valmis vähemalt pooltest asjadest loobuma, siis tehakse see nende eest ära, leitakse võimalus ladustamiseks ja korraldatakse kõik ruumid ringi. Tavaliselt on omanikud rõõmsalt üllatunud, kui oma uues kujunduses kodu näevad. Kui meeskond neid paari nädala pärast uuesti külastab, ollakse endiselt olukorraga rahul. Sellel ettevõtmisel on seos vaimuliku eluga. Kas meie ellu on kogunenud seda, mis takistab suhet Jumalaga? Ehk pühendame liiga palju aega tööle, lõbustustele ja seltsielule? Jumal ootab meilt enam pühendumist piiblilugemisele, palvele ja mõtisklustele. Meile osaks saavad õnnistused võivad ületada meie lootused.

Christine Hay (Šotimaa)

PALVE:
Armastav Isa, aita kasutada iga võimalust, et saada Sulle lähemale. Anna meile rahu, mis ületab inimliku arusaamise. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Püüan vabaneda sellest, mis segab jumalasuhet.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES OTSIVAD JUMALA LÄHEDUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.