Ootus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 40:25-31

Aga kes ootavad Issandat, saavad uut rammu, need tõusevad tiibadega üles nagu kotkad: nad jooksevad ega tüdi, nad käivad ega väsi. (Jesaja 40:31)

Neli aastat tagasi vigastasin tõsiselt põlve ja vajasin arstiabi. Lootsin, et saan kiiresti jalule, kuid pärast uuringuid selgus, et mind ootas ees operatsioon ja parimal juhul kuudepikkune taastumine. Sellest on möödunud neli aastat ja mul on endiselt põlvega probleeme. Vigastustest ja haigustest paranemine võib olla väga aeglane, vahel jääbki meid mõni tervisehäda saatma. Minu jaoks on oluline see, et Jumal on andnud mulle jõudu, kannatlikkust ja tarkust taastumise perioodil. Lisaks on see nõudnud minult teistsugust eluviisi, et paranemine võimalik oleks. Ma olen pidanud kannatlikult ootama. Mida tähendab sellisel ajal Issanda ootamine? Minu jaoks oli see aeg vajalik Jumala otsimiseks. Kui ootan Issandat, saan uue jõu ja lootuse.

Peg Arnold (Colorado, USA)

PALVE:
Armas Jumal, kui meid vaevavad füüsilised piirangud, siis aita meid kannatlikult oodata. Sinu käest saame uue jõu. Palvetagem Jeesuse sõnadega: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Ootan kannatlikult Jumalat.

PALVE TULIPUNKT:
KROONILISTE HAIGUSTEGA INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.