Rõõm

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Sefanja 3:14-17

Issand, sinu Jumal, on su keskel, kangelane, kes aitab. Ta rõõmustab sinu pärast väga, ta uuendab oma armastust sinuga, ta tunneb hõisates sinust rõõmu. (Sefanja 3:17)

Ühel päeval juhtusin autoraadiost kuulma laulu, mille sõnad rääkisid sellest, et Jeesus rõõmustab meie üle. Ma tundsin end sel ajal üksildase ja pettununa ning mul tekkis rida küsimusi. Miks peaks Jeesus meie üle rõõmustama? Me teeme pidevalt vigu ja Issand peaks pigem olema meis pettunud. Tolle gospellaulu sõnad panid mind tõsiselt kahtlema. Koju jõudes lõin lahti Piibli sõnaraamatu ja leidsin, et Sefanja raamatus on tõepoolest selline väide. Lugesin tänast piibliteksti ja tajusin Jumala armastust, mis ületas minu hirmud. See laul näis olevat just minule mõeldud ning mu südant täitis rahu ja lootus. See kirjakoht andis mulle julgust ja aitas mõista, et Jumalal on meist rõõm ka siis, kui me tunneme end ise tühisena. Laulan vahel raadiost kõlavatele lauludele kaasa ja mind julgustab teadmine, et ka keerulistel aegadel pole Jumal mind unustanud.

Michelle L. Mackey (Michigan, USA)

PALVE:
Hea Issand, tänu sulle, et tunned meist hõisates rõõmu. Aita meid usaldada seda tõotust ka siis, kui meie tunded seda ei kinnita. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal rõõmustab minu üle.

PALVE TULIPUNKT:
PETTUNUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.