Vana küün

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 84:1-12

Ära karda, sest mina olen sinuga; ära vaata ümber, sest mina olen su Jumal: ma teen su tugevaks, ma aitan sind, ma toetan sind oma õiguse parema käega! (Jesaja 41:10)

Oli karge novembrihommik ja sügislehed katsid juba külmuvat maapinda. Hommikuse kuuma kakaotassi ääres tuli mul mõte teha autoga tiir ümbruskonnas. Kitsal külateel sõites märkasin korraga umbrohtu kasvanud lagunenud küüni, mida ümbritsesid raagus puud. Selle katus oli lagunenud ja algne erepunane värv muutunud roostekarva pruuniks. Samas seisis külilivajunud traktor, mis oli kunagi olnud väärtuslik tööriist. Lagunenud hoonet vaadates meenusid mulle prohvet Jesaja sõnad, mis andsid edasi Jumala sõnumi oma rahvale: “Ära karda, sest mina olen sinuga; ära vaata ümber, sest mina olen su Jumal: ma teen su tugevaks, ma aitan sind, ma toetan sind oma õiguse parema käega!”Ka inimestena võime end vahel tunda sellise viltuvajunud vana majana, aga kui Jumal suutis päästa oma rahva hävingust, siis suudab ta ka meid täna aidata. Tema vägi teeb meid tugevaks.

Daniel G. Skelton (Illinois, USA)

PALVE:
Armas Jumal, tänu Sulle, et kinnitad ja julgustad meid, kui oleme nõrgad. Aita meid alati pöörduda Sinu poole, kui meie usuhoone vajuma hakkab. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus kinnitab mu usku.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD UUT JÕUDU

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.