Õppetund

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Õpetussõnad 3:1-6

Aga lootuse Jumal täitku teid kõige rõõmu ja rahuga usus, et teil oleks küllaga lootust Püha Vaimu väes! (Roomlastele 15:13)

Istusime abikaasaga basseini ääres ja jälgisime suvitajaid. Üks isa otsustas oma tütrele ujumist õpetada. Kuni isa teda toetas, püüdis laps rahulikult ujumisliigutusi teha. Kui isa temast lahti lasi, sattus tütar paanikasse ja hakkas appi hüüdma. Isa püüdis teda julgustada ja rahustas oma kohalolekuga lapse maha. Tütre hirm ja ärevus kadusid kohe, kui sai taastatud ühendus isaga. Mina nägin selles seost meie ja Jumala suhtega. Osadus Issandaga on rajatud palvele ja Pühakirjale. Kui see seos nõrgeneb ja usaldus Jumala vastu kaob, hakkame vajuma. Kahtlused ja usaldamatus tekitavad ärevust. Rahu ja rõõmu taastab teadmine, et Jumala tugev käsi on alati valmis meid toetama.

Kim Koratsky (Tennessee, USA)

PALVE:
Issand, ole meiega! Kui meie usk kõigub, siis aita meid usaldada Sinu tõotusi. Palvetagem Jeesuse sõnadega: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Usaldan Jumalat kogu südamest.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ÕPIVAD UJUMA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.