Jumala sammud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 8:1-9

Issand on pika vihaga ja rammult suur ja Issand ei jäta kedagi karistamata. Tema tee on tuulekeerises ja tormis ja pilved on tema jalgade tolm. (Nahum 1:3)

Mäletan, kuidas me kord vanaisaga pilvi vaatasime ja nende kuju imetlesime. “Kas sa tead, mis pilved tegelikult on?”, küsis vanaisa. Olin kuulnud, et pilved moodustuvad veeaurust, aga vanaisa oli teist meelt: “Pilved on Jumala jalgade tolm.” See Piiblist pärit mõte pani mu kujutlusvõime tööle. Järelikult oli Jumal sealt läbi läinud, kus mina pilvi nägin. Mõtlesin sellele mitu päeva ja otsisin isegi Piiblist tolle kirjakoha üles. Kui mul oli elus raske periood, läksin ühel päeval verandale taevast vaatama. Üle taeva liikuvad majesteetlikud pilved mõjusid rahustavalt. Olukord ei saanud ju olla lootusetu, sest Jumal on juba kohal olnud! Ma vaatasin kaua taevasse. Tuul viis pilved kaasa ja minu mured koos nendega. Tuppa tagasi minnes oli mu süda täis rõõmu ja tänulikkust.

Maria Clara Madeira D. Paula Ribeiro (Rio de Janeiro)

PALVE:
Hea Jumal, juhi meid läbi raskuste ja aita märgata Sinu kohalolu. Tänan Sind usukaaslaste eest, kes meid eluteel innustavad. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kus näen märke Jumala kohalolu kohta?

PALVE TULIPUNKT:
VANAVANEMAD JA LAPSELAPSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.