Jumal kasutab mind

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 25:31-40

Sest mul oli nälg ja te andsite mulle süüa, mul oli janu ja te andsite mulle juua, ma olin kodutu ja te võtsite mu vastu. (Matteuse 25:35)

Mu abikaasa südamehaiguse raviga seoses olime sunnitud lendama Florida osariigist Ohiosse. Paraku tühistati õhtune lend ja meil tuli veeta öö lennujaamas. Järgmisel hommikul Clevelandi hotelli jõudes olime väsinud ja magamata. Seal selgus, et tuppa saame alles pärastlõunal ja ka hommikusöögi aeg oli juba möödas. Igaks juhuks pöördusime restorani koka poole, kes osutus väga vastutulelikuks. Ta valmistas meile erandkorras eine ja tema heatahtlikkus kaalus üles reisi eelnevad ebaõnnestumised. Tolle mehe käitumises nägime Jeesuse enese olemust ja see oli meile suureks kinnituseks. Jumal tegutseb vahel ootamatul viisil. Sageli me ei tea, kelle ta meile appi saadab või kellele meie saame kasuks olla. Kui mind haarab väsimus ja elutüdimus, mõtlen tollele südamlikule kokale, kelle suhtumine inspireerib mind tänaseni kaasinimestele mõtlema.

Andrea Jones Walker (Florida, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, aita hinnata neid, kes on meid aidanud ja olnud tööriistaks Sinu käes. Aita meid leida võimalusi ligimeste aitamiseks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala arm jõuab inimesteni minu kaudu.

PALVE TULIPUNKT:
ET OLEKSIME HEATAHTLIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.