Ususamm

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 1:1-14

Kui armsad on sinu hooned, Issand Sebaot! Issanda õuesid igatseb ja ihaldab mu hing; mu süda ja mu ihu hüüavad rõõmsasti elava Jumala poole. (Psalm 84:2-3)

Minu noorus möödus kahtlustes ja hingelises tühjuses. Vaimsetes otsingutes püüdsin seda tühjust täita asjade ja inimestega, kuid tundsin end aina halvemini. Ma mõistsin, et vajan vaimulikku äratust, kuid kartsin teiste inimeste arvamust. Ühel pärastlõunal juhtusin mööduma kirikust, mis oli tavaliselt rahvast täis. Tol korral oli saal tühi ja ma kasutasin võimalust, et seal vaikselt mõtiskleda. Korraga täitis mind eriline rahu ja ma mõistsin, et materiaalsete asjade asemel vajan isiklikku suhet Jeesuse Kristusega. Sealt sai alguse minu teekond eesmärgiga leida vaimulikke eeskujusid ja taastada suhted kaasinimeste ja perekonnaga. Oma uuest usust inspireerituna leidsin kaaslased, kes olid samasugusel teekonnal. Algas minu vaimulik kasv Jumalale lähemale, mida toetasid Pühakirja uurimine ja palve.

Raúl Robledo H. (Valle del Cauca, Colombia)

PALVE:
Lootuse Jumal, aita meid vabaneda kõigest, mis takistab meie vaimulikku teekonda. Täname Sind usukangelaste eest, kes on meile eeskujuks osaduse leidmisel Jumalaga. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Ususamm võib anda uue elu.

PALVE TULIPUNKT:
MENTORID JA EESKUJUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.