Jumalakartus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Timoteose 4:6-16

Sest kehalisest harjutamisest on vähe kasu, aga jumalakartus on kasulik kõigeks ning sellel on praeguse ja tulevase elu tõotus. (1. Timoteose 4:8)

Mulle meeldib kodukontori aknast linde vaadata. Neil on väga erinevad toidueelistused ja harjumused. Näiteks hallid välusidrikud hüppavad toitu otsides selg ees mööda aeda. Händ-ruugetuvid eelistavad söögimajast mahakukkunud hirsiseemneid, haava-kirjurähnid haaravad pähklid noka vahele ja toksivad need vastu puud katki, kuldsiisikesed armastavad ohakaseemneid, puukoristajad on peki peale maiad ja põhjatihased söövad kõike. Et kasvada usus ja püsida Jumala lähedal, vajame vaimulikku toitu. Seda saame mitmesuguste praktikate abil, olgu selleks piiblilugemine, vaimulik mõtisklus, piibliõpe või jumalateenistusel osalemine. Mina pean palvepäevikut ja loen igapäevaselt Päevasõna. Mistahes vaimuliku praktika kasutamine kinnitab meie usku ja tuleb kasuks nii praegu kui tulevikus.

Deborah Ormay (Pennsylvania, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, oleme tänulikud kõigi võimaluste eest, mis aitavad kasvada usus ja tunda Sind paremini. Aita meid püsida Sinu lähedal. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Vaimulikud praktikad toovad Jumalale lähemale.

PALVE TULIPUNKT:
ET MÕISTAKSIME LOODU MITMEKESISUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.