Hirm

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 12:22-31

Jeesus sirutas kohe oma käe, haaras temast kinni ning ütles talle: „Sa nõdrausuline, miks sa kahtlesid?” (Matteuse 14:31)

India läänerannikul Goas puhates otsustasime minna paadiretkele delfiine vaatama. Kuna merel oli üsna tugev lainetus, haaras mitmeid reisijaid hirm. Minu tütar Sheril meenutas merel olles lugu Peetrusest, kes otsustas Jeesusele järgneda ja astus paadist välja veepinnale. Kui ta kaotas julguse, hakkas ta vajuma. Kui oleme koos Jeesusega, pole meil põhjust midagi karta. 1. Moosese raamatu kolmandas peatükis näeme, kuidas Aadam ja Eeva end hirmuga ära peitsid. Patt ja hirm kuuluvad kokku ja viivad meid Jumalast eemale. Meil tuleb ikka ja jälle hirmule vastu astuda. Issand ei jäta meid maha, vaid käib meie kõrval igas olukorras. Usaldagem tema ligiolu ja heitkem kõik oma mure tema peale, sest tema peab hoolt teie eest! (1Pt 5:7)

Ashish Martin (Gujarat, India)

PALVE:
Issand Jeesus, Sinu armastus võidab hirmu. Aita meid käia julgelt koos Sinuga. Palvetagem Jeesuse sõnadega: „Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Ma ei karda, sest Jeesus on minuga.

PALVE TULIPUNKT:
HIRMUNUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.