Teatejooks

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 78:1-8

Ta asetas tunnistuse Jaakobisse ja seadis Iisraelisse Seaduse, mida ta käskis meie esivanemail teatada oma lastele, et tulevane põlv seda tunneks, lapsed, kes sünnivad, et nemadki tõuseksid seda jutustama oma lastele. (Psalm 78:5-6)

Mulle meeldib vaadata teatejooksu. Sellel alal on kõigil meeskonnaliikmetel võrdne vastutus joosta oma distants parimal viisil. Samas, kui mõni osaleja on aeglasem, on teistel võimalus kaotatud aeg tasa teha. Kui võistlust alustab üks võistleja, siis tulemuse otsustavad lõpuks kõik koos. Kõigil on sama eesmärk. Näen siis sarnasust meie vaimuliku eluga. Meie usule on aluse pannud eelnevad põlvkonnad ja on andnud teatepulga edasi järgmistele. Usk töötab üksnes tegude kaudu ja vanemal põlvkonnal on kohustus jagada oma kogemusi noortega. Meie teekond pole veel lõppenud ja võit ootab alles ees. Meie võidujooksu tulemus sõltub otsusest usus kindlaks jääda. Me kuulume Jumala meeskonda ja oleme valmis jooksma tema eesmärgi nimel.

Deepika Emmanuel Sagar (Rajasthan, India)

PALVE:
Hea Issand, anna meile tarkust anda oma usku edasi järgmistele põlvedele. Luba, et meie usk kasvaks ja õnnistaks paljusid. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen valmis oma usku teistega jagama.

PALVE TULIPUNKT:
SPORTLASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.