Heategu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 9:6-15

Ja kuningas vastab neile: „Tõesti, ma ütlen teile, mida te iganes olete teinud kellele tahes mu kõige pisematest vendadest, seda te olete teinud mulle.” (Matteuse 25:40)

Kord nädalas tuleb mul töökohta jõudmiseks sõita bussiga 20 kilomeetrit. Ühel päeval juhtusin istuma kõrvuti abielupaariga, kel oli kaasas väike poiss. Oli palav aeg, vanematel oli joogivesi otsas ja poiss hakkas nutma. Andsin otsekohe oma joogipudeli poisile, kes lõpetas pärast joomist nutmise. Järgmisel päeval selgus, et streigi tõttu polnud mu pangaarvele töötasu laekunud. Kuna mul jätkus raha vaid lõunasöögiks, hakkasin mõtlema sõpradelt laenamise peale. Kui olin võõrastemaja restoranis lõunatamise lõpetanud ja suundusin kassasse maksma, tabas mind üllatus. Keegi oli minu lõunasöögi kinni maksnud! Ma ei tea tänaseni heategija nime – minu jaoks oli eelkõige tegemist imega. Kui ulatame abikäe teistele inimestele, tõttab Jumal meie eest hoolitsema.

Atul–Prakash R. Christie (Gujarat, India)

PALVE:
Hea Issand, kingi meile armastav süda nende suhtes, kellega meie teed täna ristuvad. Palvetagem Jeesuse sõnadega: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal hoolitseb minu eest ja mina ligimeste eest.

PALVE TULIPUNKT:
RAHALISTES RASKUSTES INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.