Jumala abi

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 71:17-21

Teie vana eani ma olen seesama ja teie hallide juusteni ma kannan teid; mina olen teinud ja mina tõstan üles, mina kannan ja päästan. (Jesaja 46:4)

Ühel hommikul ärkasin tugeva valuga. Kannatasin sageli kaelavalu all, mille põhjustas üks vana trauma, aga tol päeval lisandus tugev peavalu. Abikaasa oli tööl ja üksinda kodus olles tundsin end väga halvasti. Saatsin eestpalve soovi meie kodugrupi liikmetele ja sain kohe mitmeid vastuseid. Üks neist, Sarah, oli valmis minu eest telefoni teel palvetama. Muu hulgas tänas ta Jumalat meie nende ihuliikmete eest, “mis hästi töötavad”. Need sõnad panid mind mõtlema. Olen 68-aastane ja mu ihu näib olevat juba üsna kulunud. Eakaaslastega vesteldes läheb jutt sageli tervisehädade peale, aga ma ei mäleta, et oleksin kunagi Jumalat tänanud nende organite eest, mis veel hästi töötavad. Pärast seda telefonikõnet tänasid Jumalat oma silmanägemise eest, mille abil näen päikeseloojangut ja kauneid lilli, kõrvade eest, millega kuulen muusikat ja oma koera niutsumist, samuti maitsmismeele eest, et nautida maasikaid ja šokolaadi. Mind täitis rõõm teadmisest, et Jumal hoolitseb minu eest ka vanas eas.

Becky Ritchey (Kansas, USA)

PALVE:
Taevane Isa, olen tänulik ihu eest, mille oled mulle andnud. Tänu Sulle tõotuse eest meie eest lõpuni hoolt kanda. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Loodan Jumala tõotustele.

PALVE TULIPUNKT:
ASTMAHAIGED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.