Elumuutus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koguja 3:1-8

Ja Issand ütles Saamuelile: „Kui kaua sa leinad Sauli? Mina olen ju tema kui Iisraeli kuninga kõrvaldanud. Täida oma sarv õliga ja mine: mina läkitan sind petlemlase Iisai juurde, sest ma olen tema poegadest vaadanud enesele kuninga.” (1. Saamueli 16:1)

Pärast 12 aastat Arizonas elamist otsustasime kolida Louisianasse, et olla pereliikmetele lähemal. Alguses igatsesin taga oma sõpru ja harjumuspärast eluviisi, sest uues kohas oli kõik teistmoodi. Ühel hommikul lugesin tänast kirjakohta 1. Saamueli raamatust ja mõistsin, et peaksin uut elukohta võtma kui Jumala plaanis osalemist. Meie uuel kodul oli palju eeliseid, muu hulgas võimaldas see olla nüüd lähedastega kontaktis. Mul oli valida, kas jääda eelmist kohta taga leinama või kasutada võimalusi, mida pakkus uus elukoht. Võisin Saamueli kombel täita oma sarve õliga ja asuda teele. Minevikku takerdumise asemel otsustasin vastu võtta uued väljakutsed. Olin Jumalale tänulik tema julgustava sõna eest. Õnnistused saavad meile osaks siis, kui nõustume need vastu võtma.

Belinda Rumfola Booksh (Louisiana, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita meid mõista, et oled meiega ka uutes olukordades. Anna meile julgust minna vastu uuele elule koos Sinuga. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Loodan Jumalale keset muutusi.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES KOLIVAD UUDE KOHTA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.